Skip to main content

Commissioner Certification Trainings for Level II & Master Classes

The 2023 Mid-Year Conference & Expo offers continuing education opportunities for commissioners. A few sessions will be held each day of the conference for both commissioner training levels. Keep reading below for the detailed agendas of the Level III & Master Class certification trainings.

Register Now

*You must be present for the ENTIRE training schedule to obtain your Certificate of Training Completion

Master Certification Program

Regulating Information Technology

Master Certification Program Agenda by Day

Loading
08:00 AM
  1. 60 mins
09:00 AM
  1. 90 mins
    Presented by: Billy David, Bo-Co-Pa & Associates
10:30 AM
  1. Break
    15 mins
10:45 AM
  1. 75 mins
    Presented by: Billy David, Bo-Co-Pa & Associates  Abe Martin, CFE, Casino Cryptology
12:00 PM
  1. Lunch
    90 mins
01:30 PM
  1. 90 mins
    Presented by: Abe Martin, CFE, Casino Cryptology
03:15 PM
  1. Break
    15 mins
03:30 PM
  1. 90 mins
    Presented by: Abe Martin, CFE, Casino Cryptology Billy David, Bo-Co-Pa & Associates
08:00 AM
  1. Full Breakfast Served
    60 mins
09:00 AM
  1. 90 mins
    Presented by: Renita DiStefano, President & CEO, Second Derivative
10:30 AM
  1. Break
    15 mins
10:45 AM
  1. 75 mins
    Presented by: Renita DiStefano, President & CEO, Second Derivative
12:00 PM
  1. Lunch
    90 mins
01:30 PM
  1. 90 mins
    Presented by: Peter Nikiper, Director, Technical Compliance, BMM Testlabs
08:00 AM
  1. Full Breakfast Served
    60 mins
09:00 AM
  1. 60 mins
    Presented by: Billy David, Bo-Co-Pa & Associates Abe Martin, CFE, Casino Cryptology
10:15 AM
  1. Break
    15 mins

*Agenda is subject to change
 

Pricing for Master Certification

 

MEMBER RATE

NON-MEMBER RATE

$1,099

$1,299

Includes access to the training and Expo (no conference sessions)

 

Level III  Gaming Commissioner Certification Program Agenda by Day

Loading
08:00 AM
  1. 60 mins
09:00 AM
  1. 90 mins
    Presented by: Elizabeth Homer, Homer Law CHTD
10:30 AM
  1. Break
    15 mins
10:45 AM
  1. 105 mins
    Presented by: Billy David, Bo-Co-Pa & Associates
12:30 PM
  1. Lunch
    90 mins
02:00 PM
  1. 75 mins
    Presented by: Josh Peukert, CPA & Gaming MICS Compliance, Blue Bird CPA's
03:15 PM
  1. Break
    15 mins
03:30 PM
  1. 90 mins
    Presented by: Josh Peukert, CPA & Gaming MICS Compliance, Blue Bird CPA's
08:00 AM
  1. Full Breakfast Served
    60 mins
09:00 AM
  1. 90 mins
    Presented by: Elizabeth Homer, Homer Law CHTD
10:30 AM
  1. Break
    15 mins
10:45 AM
  1. 105 mins
    Presented by: Elizabeth Homer, Homer Law CHTD
12:30 PM
  1. Lunch
    90 mins
02:00 PM
  1. 75 mins
    Presented by: Peter Nikiper, Director, Technical Compliance, BMM Testlabs
03:15 PM
  1. 15 mins
03:30 PM
  1. 90 mins
    Presented by: Elizabeth Homer, Homer Law CHTD
08:00 AM
  1. Full Breakfast Served
    60 mins
09:00 AM
  1. 90 mins
    Presented by: Billy David, Bo-Co-Pa & Associates
10:30 AM
  1. Break
    15 mins
10:45 AM
  1. 90 mins
    Presented by: Billy David, Bo-Co-Pa & Associates

*Agenda is subject to change
 

Level III Gaming Commissioner Certification Pricing

 

MEMBER RATE

NON-MEMBER RATE

$899

$1,099

Includes access to the training and expo (no conference sessions)

 

Register for Commissioner Certification Classes

Register Now 

Must be present for the ENTIRE training schedule to obtain your Certificate of Training Completion

 

Casino Player Strictly Slots

Casino Player Strictly Slots

Key Bank

Key Bank

Indian Gaming Magazine

indian_gaming_magazine

Yogonet

Yogonet Gaming News

Everi

Everi

Tribal Gaming & Hospitality

Tribal Gaming & Hospitality

Aristocrat Gaming

Aristocrat

Casino Guru News

Casino Guru News

IGT Web Banner 2024

IGT

Sign up for our newsletter!

Complete the form below to stay informed of important show updates such as when registration is live, the event schedule, networking opportunities, hotel reservations and so much more!