Skip to main content

Commissioner Certification Trainings for Level II & Master Classes

The 2024 Indian Gaming Tradeshow & Convention offers continuing education opportunities for commissioners. A few sessions will be held each day of the conference for both commissioner training levels. Keep reading below for the detailed agendas of the Level III & Master Class certification trainings.

Register Now

*You must be present for the ENTIRE training schedule to obtain your Certificate of Training Completion

Level III  Gaming Commissioner Certification Program Agenda by Day

Loading
09:00 AM
  1. 90 mins
    Speaker: Elizabeth Homer, Homer Law CHTD
10:30 AM
  1. 15 mins
10:45 AM
  1. 105 mins
    Speaker: Billy David, Bo-Co-Pa & Associates
12:30 PM
  1. 90 mins
    Note: Your pass includes access to the Chairman's Leadership Awards Luncheon
02:00 PM
  1. 75 mins
    Speaker: Josh Peukert, CPA & Gaming MICS Compliance, Blue Bird CPA's
03:15 PM
  1. 15 mins
03:30 PM
  1. 90 mins
    Speaker: Josh Peukert, CPA & Gaming MICS Compliance, Blue Bird CPA's
09:00 AM
  1. 90 mins
    Speaker: Peter Nikiper, BMM Test Labs
10:30 AM
  1. 15 mins
10:45 AM
  1. 105 mins
    Speaker: Elizabeth Homer, Homer Law CHTD
12:30 PM
  1. 90 mins
02:00 PM
  1. 75 mins
    Speaker: Elizabeth Homer, Homer Law CHTD
03:15 PM
  1. 15 mins
03:30 PM
  1. 90 mins
    Speaker: Elizabeth Homer, Homer Law CHTD
09:00 AM
  1. 90 mins
    Speaker: Abe Martin, CFE, CSP Casino Cryptology
10:30 AM
  1. 15 mins

*Agenda is subject to change
 

Level III Gaming Commissioner Certification Pricing

 

MEMBER RATE

NON-MEMBER RATE

$899

$1,099

Includes access to the training and expo (no conference sessions)

 

Master Certification Program

Cyber Security: Critical Importance of a Strong Security Culture

Master Certification Program Agenda by Day

Loading
08:00 AM
  1. 60 mins
09:00 AM
  1. 30 mins
    Presented by Billy David, Bo-Co-Pa & Associates
09:30 AM
  1. 60 mins
    Presented by Earle Hall, CEO AXES .ai and Co-Chairman AI and Cybersecurity Policy Committee, Las Vegas Chamber of Commerce
10:30 AM
  1. 15 mins
10:45 AM
  1. 105 mins
    Presented by Earle Hall, CEO AXES .ai and Co-Chairman AI and Cybersecurity Policy Committee, Las Vegas Chamber of Commerce
12:30 PM
  1. 90 mins
    Note: Your pass includes access to the Chairman's Leadership Awards Luncheon
02:00 PM
  1. 75 mins
    Presented by Abe Martin CFE, Casino Cryptology
03:15 PM
  1. 15 mins
03:30 PM
  1. 90 mins
    Presented by Abe Martin CFE, Casino Cryptology and Billy David, Bo-Co-Pa & Associates
08:00 AM
  1. 60 mins
09:00 AM
  1. 90 mins
    Presented by Derek J. Olson Wipfli LLP Cybersecurity Consultant
10:30 AM
  1. 15 mins
12:15 PM
  1. 60 mins
01:15 PM
  1. 90 mins
    Presented by Derek J. Olson Wipfli LLP Cybersecurity Consultant
02:45 PM
  1. 15 mins
03:00 PM
  1. 90 mins
    Presented by Matt Berluti Wipfli LLP CISSP Manager - Cybersecurity Services
08:00 AM
  1. 60 mins
09:00 AM
  1. 90 mins
    Presented by Renita DeStefano, President & CEO Second Derivative, LLC
10:30 AM
  1. 15 mins
10:45 AM
  1. 60 mins
    Presented by Renita DeStefano, President & CEO Second Derivative, LLC
11:45 AM
  1. 30 mins
    Presented by Renita DeStefano, President & CEO Second Derivative, LLC

*Agenda is subject to change
 

Pricing for Master Certification

 

MEMBER RATE

NON-MEMBER RATE

$1,099

$1,299

Includes access to the training and Expo (no conference sessions)

 

Register for Commissioner Certification Classes

Register Now 

Must be present for the ENTIRE training schedule to obtain your Certificate of Training Completion

 

Casino Player Strictly Slots

Casino Player Strictly Slots

Key Bank

Key Bank

Indian Gaming Magazine

indian_gaming_magazine

Yogonet

Yogonet Gaming News

Everi

Everi

Tribal Gaming & Hospitality

Tribal Gaming & Hospitality

Aristocrat Gaming

Aristocrat

Casino Guru News

Casino Guru News

IGT Web Banner 2024

IGT

Sign up for our newsletter!

Complete the form below to stay informed of important show updates such as when registration is live, the event schedule, networking opportunities, hotel reservations and so much more!